Hírek
cover

A Balatonica vízparti fesztiválra hozta el nekünk Ibizát

2021 - 9 - 15

Az idei nyarat méltóképp zárta a Balatonica és a Velvet támogatásával a DJ AZ ÖBÖLBEN nagysikerű rendezvénye. A közös szervezésben neves DJ-k ekszkluzív mixekkel léptek fel a Balatonnál egy igazi nyári hangulatú vízparti eseményen. Marga Sol-al belekóstolhattunk a hamisítatlan ibizai életérzésbe.

A Balatonica Chillout és lounge webrádió legfrisseb eseményéről számolhatunk be. A DJ AZ ÖBÖLBEN egy balatoni minifesztivál-sorozat. Balatonvilágos számos rendezvénynek adott otthont idén, köztük a Velvet és ezúttal a Balatonica részvételével megszervezett vízparti buli, amit Marga Sol robbantott be.

A Balatonica egyedülálló módon képviseli hazánkban a chillout és a lounge világát, webrádiójukban csak és folyamatos zene hallható, szelektáltan, több ezer track felhasználásával. A pár éve elindított médiaszolgáltatás mögött a szervezők maguk is a magyar tengerből inspirálódnak, hogy aztán a zene világán keresztül közvetítsék a felemelő életérzést. Mottójuk is az, hogy: „Engedd, hogy mi szolgáltassuk a zenét életed felemelő pilllanataihoz!” A vállalkozás működése során hazai és külföldi DJ-kkel és producerekkel alakított ki jó kapcsolatot és a nyár során több alkalommal is részt vettek rendezvények szervezésében, melyhez rajtuk keresztül érhető el több neves fellépő is.

Így hozták el a DJ AZ ÖBÖLBEN fesztiválra Marga Solt, aki sokoldalú zeneszerzőként ikonikus helyek rezidens DJ-jeként a chillout, lounge és uplifiting stílusok nemzetközileg elismert művésze. A Balatonica a webrádió működtetése mellett ezzel az évvel indította el rendezvény ágazatát is, melyen keresztül változatos, de filozófiájukhoz méltó zenészeket, DJ-ket biztosítanak, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak közönségüknek. A hamarosan hírportálként is megújuló Balatonicát érdemes lesz figyelemmel kísérni, hiszen programajánlókon, gasztro és turisztikai témákon túl és kulturális, művészeti és más témákkal is jelentkeznek.

Kapcsolat

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2023 Village Media. Minden jog fenntartva.