Hírek
cover

Pontos célzással kerüljük el a meddőszórást

2021 - 8 - 3

Hirdetők és reklámügynökségek a kommunikációs kampányok médiatervezése során az elérni kívánt célcsoport meghatározását követően igyekeznek a rendelkezésre álló büdzsét a lehető legoptimálisabban felhasználni. E médiatervek elkészítésekor a becsült elérési mutatók, médiafogyasztási szokások és kapcsolódó árak alapján kalkulálhatnak, segítségükre különböző elemző és médiatervező szoftvereket fejlesztettek a szakemberek.

Mi az optimális a lokális tájékoztató üzenetek esetében? Amikor egy üzletlánc új egységet nyit egy adott településen és kifejezetten a helyi lakókat kívánja erről értesíteni? Egy szolgáltató meghatározott régióban élőket kívánja pl. karbantartásáról, rendszerszüneteltetésről előre tájékoztatni. Esetleg álláshirdetést kíván elhelyezni a hirdető egy helyi médium felületein. Általában ezen kampányok számára a rendelkezésre álló büdzsé elenyésző az országos kampányokéhoz képest, a meddőszórás szitokszó már a tervezési fázisban is. Ráadásul az időfaktor sem elhanyagolható, hiszen ellentétben az előre tervezett image üzenetekkel, például egy gázszünet bejelentésére igen rövid határidő áll rendelkezésre. Felkutatni a megfelelő médiumot, kapcsolattartót elérni, ártárgyalásokat lefolytatni, információt begyűjteni, leadási paraméterekkel képbe kerülni, szerződni, hirdetési kreatívokat leadni... A legtöbb esetben erre a hirdetőnek sem ideje, sem kapacitása nincsen.

Azonnali kész megoldást és teljeskörű ügyintézést biztosít a Village Media az ehhez hasonló kampányok során is, hiszen a hiperlokális portfóliónk kampánymenedzserei egy adott régióra, megyére, megyeszékhelyre, nagyvárosra, akár kis településekre vonatkozóan is azonnali megjelenéseket biztosíthatnak. Közvetlen kiadói kapcsolattal, a megjelenési ütemezések, leadási paraméterek tekintetében is pontos, naprakész információkkal rendelkezünk, legyen szó regionális televízió, rádió, sajtó és weboldalak elérhető felületeiről. Az ügyfelek árérzékenységét is maximálisan kiszolgáljuk, akár egyetlen megjelenésre van szüksége a megrendelőnek. Sikeres hirdetési kampányok kényelmes lebonyolításában ezen esetekben is hiánypótló szolgáltatásokat nyújtunk. Piacismeretünk, testreszabott ajánlataink és a teljes körű ügyfélkiszolgálás amelyet hirdetőink leginkább kiemelnek, ha az ehhez hasonló együttműködéseinkről kérünk visszajelzéseket.

Kapcsolat

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2023 Village Media. Minden jog fenntartva.